Valós tartalomra törekszünk...

Filep Márk a Fidesz jelöltje az időközi választáson Sopronban

Időközi önkormányzati választás lesz 2018. július 15-én Sopron belvárosi kerületében, ahol azért van szükség erre, mert az áprilisi országgyűlés választásokon a szavazatok alapján Barcza Attila parlamenti mandátumot nyert, így a helyi önkormányzati testületben hivatalosan is lemondott a betöltött pozícióiról, így az általa képviselt belvárosi körzet képviseletéről is. Sopron Megyei Jogú Város közgyűlésének döntése értelmében így időközi választást írtak ki erre a körzetre, amellyel kapcsolatban a FIDESZ helyi szervezete pénteken hivatalosan is bemutatta a jelöltjét Filep Márk személyében.

Barcza Attila országgyűlési képviselő (b), Filep Márk önkormányzati képviselőjelölt (k) ls Dr. Fodor Tamás SMJV polgármestere (j) a sajtótájékoztatón.

  

Barcza Attila, a belváros korábbi képviselője, a FIDESZ országgyűlési képviselője és Dr. Fodor Tamás polgármester mutatta be pénteken sajtótájékoztatón a kormánypárt önkormányzati képviselőjelöltjét, Filep Márkot. Mindketten kiemelték, hogy Filep Márk fiatalos lendülete, Sopron iránti elkötelezettsége a garancia arra, hogy méltó képviselete legyen belvárosunknak. Filep Márk 33 éves szociálpedagógus, aki Sopron történelmi belvárosában él és dolgozik. Itt nőtt fel és itt is végezte iskoláit.

Filep Márk bemutatkozó sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a városrész nagy fejlődés előtt áll, aminek jelei már most is láthatók. A FIDESZ jelöltje hangsúlyozta azt is, hogy kiemelkedő fontosságú, hogy olyan önkormányzati képviselője legyen a belvárosnak, aki ténylegesen képes cselekedni az ott élők érdekében valamint hozzátette azt is, hogy arra kéri a választókerületben élőket, hogy július 15-én szavazzanak a folytatásra.

Hirdetés: