Soproni hírek civilektől...

Februári sportprogram: VII. Soproni Aerobik Nap

2017.február 11. egy fontos dátum a sportot, a mozgást kedvelők körében. Ezen a napon ismét megtelik a Novomatic Aréna és több százan együtt mozognak a VII. Soproni Aerobik Napon.

16229965_1426094614090635_2129158830_o (1)

Soproni Aerobic Nap

2009-ben soproni edzők közösen összefogva, hagyományteremtő szándékkal szervezték meg az első rendezvényt azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a szabadidős tömegsportot és közelebb hozzák a soproni és Sopron környéki emberekhez az egészséges életmódot. Ez a nap a mozgás öröméről, kikapcsolódásról, jó hangulatról szól, így a témához kapcsolódva különböző kiállítóik is lesznek, akiknek körét évről évre bővítik. A nagy színpados programok mellett a legnépszerűbb soproni fitneszklubok, sportlétesítmények standjai, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrű programok várják a résztvevőket. A kisteremben különböző újdonságokat próbálhatnak ki a fitnesz gépek és edzésmódok köréből.

Az órákat úgy állították össze, hogy mindenki találjon magának megfelelőt, lesz nehezebb óratípus, illetve lazább, szórakoztatóbb táncos óra. Ilyen például Cseh Szakál Tibor és Lőrincz Ernő fergeteges Partyfitness órája. Ha már a sztárvendégeknél tartunk érdemes kiemelni Béres Alexandra többszörös fitnesz Európa-és világbajnok Súlykontroll óráját, Katus Attila hatszoros világbajnok Best body, Péntek Enikő kardió és saját testsúlyos funkcionális erősítő ZONA edzését. A szervezők garantálják, hogy a kritikus pontokon, mint a popsi, comb, has az izomláz napokig garantált. A fellépők között szerepel még a Box Team (Barta Peti, Lőrincz Ernő, Vér Tomi),akik szintén nem először vesznek részt rendezvényen és keményen megdolgoztatják a résztvevőket. Idén ismét együtt tombolhatnak Sifter Timivel (Sifi), a kangoo királynővel, bombasztikus, energiával teli kangoo óráján. Ebben az évben először érkezik Czégel Erika, aki Gymstick órájával színesíti a programot. Az első órán ismert soproni edző, Árki Heni fogja felrázni az eseményre ellátogatókat. Ha valaki a gyerkőcét sem szeretné otthon hagyni, a legkisebbeket gyereksarok várja! Az órák közti szünetekben mindenféle kényeztető ajándék kerül kisorsolásra tombola formájában, valamint a szüneteket különböző bemutatók színesítik

A rendezvényre reggel 8.30-tól lehet regisztrálni. Az órák 10 órától este 6-ig tartanak. Igaz, ilyenkor nőuralom van az Arénában, de férfiaknak is tartogatnak meglepetéseket, ezért nagyszerű családi program!

16174434_394708087541887_3136302133482959704_n

Soproni Aerobic Nap program

Sok mozgást, örömet, új élményeket és jó egészséget kívánnak minden résztvevőnek a szervezők: Kreiszné Éva és a Fit-Max mozgáscentrum oktatói (Mester Gyöngyi, Pintér Dóra, Pintér Enikő, Radványi Bianka)

 

Az esemény Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/735931126555867/

cyberpress.hu

 

Hirdetés: