101% Sopron

Dr. Farkas Ciprián (FIDESZ): Rossz párthoz szegődött Póczik Roland …

Dr. Farkas Ciprián, a FIDESZ Soproni Szervezetének alelnöke reagált az MSZP pénteki sajtótájékoztatójára, melyen a szocialisták  bemutatták országgyűlési képviselőjelöltjüket.

Dr. Farkas Ciprián ( FIDESZ ): Egyedül a pályán?

 

Rossz párthoz szegődött Póczik Roland a soproni MSZP országgyűlési képviselő jelöltje, ha mindabban hisz amit bemutatkozása alkalmával magáról állított.

Olyan párthoz szegődött, amelyik ártatlan emberek szemét lövette ki, amelyik elvonta az alanyi jogon járó családi pótlékot a magyar családoktól, amely párt kormányának nyolc éve alatt megszűnt a 13. havi nyugdíj, valamint csökkent a nyugdíjak reálértéke, nőtt a munkanélküliség, a bankok minden szabályozás nélkül sodorták rabszolga sorba devizahitelekkel az embereket. Hazudtak reggel éjjel meg este, miközben az ország majdnem Görögország sorsára juttatták. A migránsokat most is ujjongva fogadják.

Közben az MSZP beszél demokráciáról, esélyegyenlőségről, jobb életről.

A Fidesz kormány viszont cselekszik! Munkát és megélhetést adtunk, bevezettük a családtámogatási rendszert, megszüntettük a deviza hiteleket, megbecsüljük a nyugdíjasokat, a gazdaság erősödésének jeleként az idősek újabb korrekcióra számíthatnak.

A Fidesz kormány cselekszik, megvédi az országot és annak kultúráját, vállalt kötelezettségeit a magyar emberek irányába teljesíti. A Fidesz folyamatos párbeszédet folytat az emberekkel, a nemzeti konzultáció keretében az országot érintő fontos kérdésekről.

 

Sopron. 2017.10.13.

cyberpress.hu

 

Hirdetés: