Sopron egy ékszerdoboz

Bécsi továbbtanulás? – Információs hétvége diákoknak!

Idén is megrendezésre kerül az MDE-VUS (Magyar Diákok Egyesülete) által szervezett információs hétvége, amelyre azokat a magyar diákokat várják, akik a következő, vagy az azt követő tanévben már Bécsben fogják vagy szeretnék folytatni tanulmányaikat. Az esemény 2018. február 2-3-4-én lesz, színes programokkal vegyítve. A diákokat egy hostelben szállásolják el, és napi többszöri étkezést is biztosítanak számukra. Ami nagyon fontos információ, hogy erre a lehetőségre 2018. január 30.-ig lehet jelentkezni és fontos tudnivaló az is, hogy a létszám korlátozott!

.

Képmontázs: Nádor Milán

 

.

Röviden a lehetőségről illetve a programról: 

Pénteken délután érkezés Bécsbe a Hauptbahnhofra, majd a szállásra, ahol regisztrálnak minden résztvevőt. Ezután közös vacsora és ismerkedés a többi a résztvevővel.

Szombaton délelőtt előadásokon lehet részt venni, melyeken  a bécsi életről, egyetemekről, szállásról, hivatalos ügyek intézéséről lehet hasznos információkat szerezni.  Ebéd után közös látogatás az egyetemekre illetve az ismertebb kollégiumokba. A tartalmas nap a vacsora után egy közös bulival zárul majd.

Vasárnap délelőtt reggeli után hazautazás, természetesen kísérettel.


A program részvételi díja  80 euro, amibe a 2 éjszaka, napi többszöri étkezés, valamint a szombat esti buliba a belépő is beletartozik.
Az ár nem tartalmazza az oda-és visszautazást, valamint a helyi közlekedést. Az utóbbinál lehetőség van azonban 24 illetve 48 órás bérlet vásárlására, ami azért is javasolt, mert költséghatékonyabb megoldást nyújt.

A végleges programtervet, az érkezéssel, elszállásolással kapcsolatos információkat a regisztráció véglegesítése után kapják meg a résztvevők e-mailben!

 

Kérdések esetén írjatok bátran a szervezőknek az esemény Facebook oldalára, ahol további konkrét információk is vannak  vagy pedig írjatok a domonkostoth97@gmail.com email címre!

Hirdetés: