Minden, ami helyi hír...

Barcza Attila (FIDESZ): Az MSZP szokásos heti hazugságaival próbálja félrevezetni a soproniakat!

A mai MSZP-s sajtóanyagra Barcza Attila a FIDESZ Soproni elnöke reagált, melyben rávilágít arra is, hogy a Soproni Gyógyközpontban 8 milliárd forintnyi beruházás valósult meg.

barcza-attila

Barcza Attila

 

Barcza Attila (FIDESZ):

A soproniaknak nem kell még csak a sorok között sem olvasniuk ahhoz, hogy pontosan tudják, az MSZP szokásos heti hazugságaival próbálja félrevezetni őket.

A Széplaki Tamással feltőkésített helyi szocialisták tájékozatlanságukat ezúttal is hazugságokkal próbálják leplezni.

Nem jelent jót, ha a szocialisták foglalkoznak az egészségüggyel, ugyanis kormányzásuk alatt megmutatták, mire futotta hozzáállásukból.

Széplaki Tamás kezdhetné a tájékozódást azzal, hogy kormányzásuk idején, Gyurcsány Ferenc vezetésével miként tették tönkre a magyar egészségügyet. Miként tartották fontosnak bevezetni a vizítdíjat, kórházi napidíjat és miért az volt a legnagyobb problémájuk, hogy a betegek ágyához széfeket vásároljanak horribilis összegekért. Az MSZP mindezek emellett 600 milliárdot vont ki az egészségügyből, és dolgozók tömegeit küldte el.

A FIDESZ azon dolgozik, hogy a szocialisták által okozott jelentős károkat megszüntesse, a béreket emelje. A FIDESZ kormányzat 2016-ig 250 milliárd forinttal fordított többet az egészségügyi dolgozók bérére, mint a szocialisták.

A FIDESZ 2010 óta mintegy 500 milliárd forint értékben hajtott végre egészségügyi épület és műszerfejlesztéseket.

A Soproni Gyógyközpontban például 8 milliárd forintnyi beruházás valósult meg. A FIDESZ folytatja az egészségügy erőteljes fejlesztését.

 

Sopron, 2017.02.10.

cyberpress.hu

Előzmény:

 http://cyberpress.hu/mszp-sopron-marad-e-meg-valaki-akinek-megemelhetik-a-beret/

 

 

Hirdetés: