Sopron és egy kis plusz...

Az Anonymus háborút hirdet a magyar kormánypárt, a Fidesz ellen!

Az Anonymus csoport/szervezet egy üzenetet juttatott el a Daily News Hungary szerkesztőségébe, amelyhez egy videóüzenetet is csatoltak.

anonymus

 

Az üzenet, felhívás vagy nevezzük akárhogy lényege az alábbi:

“Az Anonymus háborút hirdet a magyar kormánypárt, a Fidesz ellen. A támadások a hét minden napján, a nap 24 órájában ( 7/24 ) zajlanak majd, egészen addig, amíg nem történik radikális változás az országban!”

A videóban sok kemény kritika is elhangzik, melyek szerint Magyarország egy diktatúra felé haladó ország, ahol a sajtószabadság helyzete is erősen kérdéses. A menekültkérdéssel kapcsolatos intézkedéseket is erősen kritizálja az üzenet és még persze sok minden mást is. A videót december 23-án töltötték fel a youtube-ra is, de nem a hivatalosnak számító Anonymous Official csatornára, hanem a sokkal kevesebb látogatót vonzó Anonymous Ops-ra.

feltöltés dátuma: 2015. december 23.

 

Gyorsan körbeböngésztünk pár hivatalos weboldalt, ami Fidesz közelinek számít, de jelentjük minden működik. Így arra jutottunk, hogy az egész üzenet vagy vaklárma/reklámfogás/egyszerű médiahekk/karácsonyi vicc vagy pedig nagyszerűen működik a magyar kormány internetes torpedóelhárító-páncélzata. Oké, az is benne van a pakliban, hogy karácsonyi bejgli túlfogyasztás miatt kidőltek pár napra az Anonymus tagjai és későbbre halasztották az akciót, de azért érdekes, hogy megint Magyarországot találta meg egy szervezet.

Tényleg csak zárójelben, mert kevésbé vagyunk Anonymus videó szakértők, de csak nekünk tűnik összevágott videónak ez az üzenet?

 

cyberpress.hu

Hirdetés: