Sopron es ami mögötte van...

A soproni felhőkarcoló neve a Hűség Tornya lenne

A mai modern világban, ahol a kereskedelem és a turisztikai látványosságok illetve szolgáltatások a gazdaság egyik fő alappillérei bizony érdemes olyan beruházásba fogni, ami egyedivé és látványvilágában is kiemelkedően vonzóvá tesz egy kisvárost. Ilyen Sopron is, ahol a történelmi látványosságok mellett bátran nyitni kell a jövő irányába is és maradandót alkotva csalogatóvá kell tenni hazánk leghűségesebb városát. Ilyen lehet például a Lövérek aljában megépülő HŰSÉG TORNYA komplexum, ami az mellett, hogy hazánk legmagasabb épülete lehetne, nagyszerű lehetőséget nyitna arra, hogy szinte soha nem látott bevételeket hozzon a helyi vállalkozóknak illetve a városnak, amiből további fejlesztéseket lehetne finanszírozni.

Már a távolból is jól látható lenne a monumentális épület, a soproni HŰSÉG TORNYA komplexum

A lakóépületként, irodaházként illetve szállodaként is üzemeltethető komplexumban sok lehetőség nyílna arra is, hogy különböző szolgáltatások helyet kapjanak. Elsősorban a szépségipari szolgáltatásokra lehetne építkezni, de a nagytermek az épület alján remek lehetőségeket nyitnának konferenciák, rendezvények de akár rangos sportesemények lebonyolítására is. Végre kaphatna egy korszerű fürdőparkot is Sopron, ahol élménymedencék és csúszdák kaphatnának helyet, mindezt az épülethez kapcsolva, mondhatni a közvetlen közelében.  A jelenleg Lővér kempingként üzemelő terület ideális helyszín lenne a megvalósításra és figyelembe véve azt, hogy a tervek szerint nemsokára elkészül az M85-ös gyorsforgalmi út is, a terület gyorsan bekapcsolható lenne a közlekedési vérkeringésbe is. A külföldi vendégek számára is könnyen elérhető lenne ez a nem mindennapi épület, hiszen a bécsi repülőtér szinte csak egy karnyújtásnyira van, így a helyi személyszállítási üzletág is kaphatna egy kis vérfrissítést. No persze privát helikopterleszálló is helyet kapna az épületen, ami a mai világban már elengedhetetlen követelmény.

 

Szemléltetjük a magasságokat. A soproni épület lenne a listavezető hazánkban.

A Hűség Tornya a legmagasabb hazai épület lehetne, hiszen a 323 méteres magasságával felülmúlná a jelenlegi listavezetőt a Lakihegyi adótornyot, ami 314 méter magas. A tervezet szerint nem véletlen a különbség, ami egész pontosan nem 9 méter lenne, hanem 9,401 méter. Ez a szám utalna Sopron város irányítószámára illetve egész pontosan a Fő tér 1 hivatalos postai jelzésére. Persze több érdekesség is kapcsolódna az épülethez, ami igazán egyedivé varázsolná Sopront, Magyarország ékszerdobozát. Érdekességképpen a fenti ábrán azt is megmutatjuk, mekkora lenne a különbség a helyi TV toronyhoz illetve városunk egyik jelképéhez a Tűztoronyhoz viszonyítva. Hihetetlen látvány.

Eltörpülne a TV torony a szomszédban

A helyszín azért is lenne ideális választás, hiszen az itt élők mindennapjait nem különösebben zavarná az épület körüli forgatag és ez mellett nem csak maga a torony kínálna luxus körülményeket, hanem a környezet és a kilátás is pazar élményeket nyújthatna.

Egy különleges lehetőségként akár a Hűség Tornyának tetején lehetne biztosítani azt, hogy örök hűséget fogadjanak a párok, ami igazán különlegessé tehetné a házasulandók legszebb napját. De ez persze csak egy lehetőség azok közül, ami igazán különlegessé tehetné az épületet, a lehetőségek tárházából hihetetlen mennyiségű ötletet lehetne itt valóra váltani.

 

A hír természetesen nem egy valós beruházási tervezetet mutat be, csak a cyberpress.hu kreatív csapatának fejéből pattant ki, hogy a mindennapi száraz és sokszor tényszerű híradásokat kicsit megszakítva, a szórakoztatásnak is helyet adjon.

 

Korábbi hasonló ötletek, bejegyzések kreatív csapatunktól:

Legyen légikikötő Sopronban is

Kisvasutat Sopronba is! Látványtervek, fotók

Kiállított villamos a Széchenyi téren? 

Világszabadalom a soproni Várkerületen! Amperfák

Sopron, ahogyan még biztosan nem láttad! 

Sopron felirat a Lőverekben pont olyan lenne mint a hollywoodi 

 

 

cyberpress.hu

Hirdetés: