Valós tartalomra törekszünk...

A gyerekek soproni fesztiválja: 10. Soproni Tündérfesztivál

A 10. Soproni Tündérfesztiválon (2017. június 24. szombaton ) délelőtt 10.00 órától este 19.00 óráig  játékok, különféle foglakozások, produkciók várják a gyerekeket, a tündéreket és manókat. Fellép Pályi János Bábszínháza, a Rutkai Bori Banda, a soproni Drazsé zenekar, a Mozgás Ritmus Lendület Club és ismét lesz Viseletverseny, ahol a legkülönlegesebb tündéri vagy manós viseleteket mutathatják be a résztvevők.

foró: cyberpress.hu archívum

A programok szinte az egész Deák tér területét ellepik: a zenekarok és fellépők a díszmedencére épülő Világhírű porondon szórakoztatják a közönséget, az Erzsébet utcánál gólyalábasok egyensúlyoznak majd. A Lenck-villa csöndes és varázslatos Tündérkertjében kézműves foglalkozások, mesemondók, játszósarkok, pónik várják a gyerekeket. Mindezek mellett körhinták, medencék, légvárak, ügyességi játékok, az egyetem Simonyi Károly Karának fajáték birodalma, a Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztivál programjai, a Savaria Történelmi Karnevál delegációja és további izgalmak várnak felfedezésre.

foró: cyberpress.hu archívum

A rendezvényre vonattal érkező gyerekeknek a GYSEV Zrt. díjmentes haza utat biztosít, a GYSEV vonalakon. A kedvezményt azok a gyerekek kapják meg, akik a Tündérfesztivál karszalagját viselik. A karszalag a rendezvény helyszínén, az információs pultoknál igényelhető.

foró: cyberpress.hu archívum

foró: cyberpress.hu archívum

foró: cyberpress.hu archívum

 

A Tündérfesztivál napján, délelőtt 9 órától este fél 9-ig forgalomtól elzárt terület lesz a Deák tér, a Csatkai Endre utcától a Mátyás király utcáig. A Kis János utcában megfordul a forgalmi irány, így az Erzsébet utca felől érkező járművek ott tudnak áthaladni a Mátyás király utca felé. A Lenkey utca a Deák tér irányába zsákutca lesz.

 

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Rossz idő esetén a Viseletverseny helyszíne a Liszt központ lesz, a többi program elmarad. 

forrás: www.prokultura.hu

Hirdetés: