Szomorú és elkeserítő! Tejautomatát törtek fel! Tényleg itt tart a város?

Vasárnap éjjel valaki vagy valakik feltörték a bánfalvi tejautomatát, jelentős kárt okozva ezzel a tulajdonosoknak. Mint azt megtudtuk ez már nem az első eset, hogy valakik vandál módon próbálnak ilyen módszerrel pénzhez jutni a helyi tejautomatákból, de ilyen brutális esettel még nem találkoztak az üzemeltetők. Miután a kasszához nem fért(ek) hozzá az elkövető illetve az elkövetők, így az egész elektronikai dobozt elvitték, ezzel pedig jelentősen nagyobb kárt okoztak, mintha „csak” a pénzt vitték volna el.

A tulajdonos nyomravezetői pénzjutalmat, 30000 Ft-ot ajánlott fel annak, aki segít felderíteni azt, hogy ki vagy kik voltak az elkövetők!

Az üzemeltető a facebookon is közzétette a felhívást, segítsünk neki egy-egy megosztással, hátha az összefogás ereje segít!

 

Kedves Tejkedvelők!
A segítségeteket szeretnénk kérni ezúttal!
30.000 Ft nyomra vezetői díjat ajánlunk fel annak, aki segít felderíteni az elkövetőt!
Sajnos a bánfalvi automatánkat feltörték. Mivel a persely ajtaját nem tudták kinyitni, így az egész “dobozt”, elektronikával együtt elvitték, nem kis kárt okozva ezzel. A benne lévő pénzösszeg a kár töredéke (kb. 2-3.000 Ft lehetett a perselyben!!!). Nem ez az első eset, hogy megrongálják az automatákat lopás céljával. Sajnos minden egyes alkalommal jelentős a kár, hiszen nagyon drágák az alkatrészek az automatához. A perselyben csak kevés pénz van, mert naponta kétszer ürítjük, de a bosszúság, az üzemen kívüli automata miatti kiesés és a rongálás jelentős.

Arra kérünk mindenkit, hogy aki teheti, ossza meg és ha információja van az esetről, ami valószínűleg tegnap éjjel-ma hajnalban történt, akkor kérjük keressen minket vagy a rendőrséget: +3670/ 4538509 (vagy +36 99/311-234 Soproni Rendőrkapitányság)

Köszönjük a segítséget és a megosztásokat!

 

leczovics