Műhely és raktár lángokban a Győri úton

Fotó: Olvasó / Soós Bence

Frissítés (10:30)

Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely Sopronban, a Győri úton keletkezett. Egy irodaként, illetve autókereskedésként és műhelyként használt, mintegy háromszáz négyzetméter alapterületű épület égett teljes terjedelmében. A lángokat a soproni, a kapuvári és a csornai hivatásos, valamint a fertőrákosi és a nagycenki önkéntes tűzoltók fékezték meg.

A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az egységek kihoztak több gázpalackot az épületből, amelyben kiégett két autó, és a közelben több másik is megrongálódott a tűz következtében.

 

Korábban írtuk:

 

Kigyulladt egy raktár és javítóműhely Sopronban, a Győri úton.

Fotó: Olvasó / Bodoki Péter

Teljes terjedelmében ég a mintegy negyven négyzetméter alapterületű épület, amelyben több gépkocsi és egy hegesztőkészülék is van. A tetőszerkezetre és az épületben tárolt autógumikra is átterjedt a tűz. A soproni és a kapuvári hivatásos, valamint a fertőrákosi önkéntes tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre tartanak a csornai, a sárvári és a szombathelyi hivatásos, valamint a nagycenki önkéntes tűzoltók is. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor szintén elindult a káresethez. 

Fotó: Olvasó / Soós Bence